2017 Trend Duşakabin Modelleri ve Fiyatları

2017 Trend Duşakabin Modelleri

2017 Trend Duşakabin Modelleri

Günümüz banyoları hem işlevsellik hem de konfor açısından çok ileri seviyeler gelmeye başladı. Gelir seviyesinin artması ve yeni konutların inşaası ile banyolarda farklı havaların arayışı herkesin derdi.

2017 Trend Duşakabin Modelleri

Banyo dekorasyonu herkesin önemle değindiği bir konu. Bizde 2017 Trend Duşakabin Modelleri ni sizler için fayda sağlaması amacıyla bir arada toplamak istedik.

Elit Duşakabin Ecem
Elit Duşakabin Ecem

Banyoları küçük olan ve daha fazla işlevsellik arayanlar için tasarlanan bu model köşelere montaj edilebildiği için önerilen bir duşakabin modelidir. Ayrıca şeffaf bir duşakabin olmasından dolayı ferah bir ortam görünümü sağlar.

Ancak duşakabininin şeffaf olmasını istemeyenler olabilir. Bu durumda farklı bir mika cam modeli ile de kaplanabilir.

Bu seri duşakabin fiyatının ortalama olmasından ötürü çok fazla talep görmektedir. Her koşulda bütçesini düşünen müşterilerimiz için gayet uygun bir duşakabin modeli dir.

Özel Duşakabin

Daha geniş banyolara sahip ve fiyatın çok da önemli olmadığını düşünen müşterilerimiz için tasarlanmış bir duşakabin modelidir. Alt kısmındaki küvet ile daha görsel bir hale gelmiş, köşelerde kullanılabilmesi ile de alan tasarrufu sağlamıştır.

Oval yapısı nedeniyle oval duşakabin olarak adlandırdığımız bu model oldukça elit bir modeldir. Açılır kanatlarda kullanılan metal görünümlü kulplar estetik bir görünüm kazandırmıştır.

Fiyatı ortalamanın biraz üstünde olan bu duşakabin modelini hem geniş hem de dar banyolar için kullanabilirsiniz.

Sauna Duşakabin
SA-3790 Sol

Sauna compact özelliği olan bu duşakabin modelimiz sadece geniş banyolarda kullanılabilmektedir. Ahşap görünümlü buhar odası da bulunan bu model iç aksamında kullanılan aparatlar ile oldukça zenginleştirilmiştir.

Buhar üreten compact sistemin yanı sıra, duş kabininde bulunan masaj aletiyle size konforlu banyolar sunar. Buhar odasına girdiğinizde kendinizi bir türk hamamında gibi hissedebilirsiniz.

Özellikle geniş banyosu olan müşterilerimizin tercih ettiği bu model fiyatıyla da biraz cebinizi yakabilir. İç kısımda kullanılan aparatlar ve özellikle buhar odası için ayrılan bölüm duşakabin fiyatının yükselmesine etki eden faktörlerdir.

Ayrıntılı bir şekilde duşakabin modellerimizi inceleyebilirsiniz .

Duşakabin Modellerimiz :

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.